LA SILENCIADA HI LES VICTIMES DEL METRO

POR LLUIS MESA I REIG, CRONISTA OFICIAL D’ESTIVELLA (VALENCIA)

Hui en la secció de LevantePanorama escric l’article titulat «el dígraf ny: el triomf del dualisme i la cruïlla». No oblideu que la combinació de l’autòctona n amb la y grega(dedicada fonamentalment a reproduir paraules estrangeres) és el millor espill del que som les persones i els pobles: una barreja de cultures. No som purs per a res. les persones que defenen la puresa i l’ortodòxia defenen l’autoritarisme i la xenofòbia. Tot això i molt més podeu llegir este divendres. Vos deixe l’article de la setmana passada dedicat a la silenciada h i a les víctimes de l’accident del metro del 3 de juliol. Asociación de Víctimas del Metro del 3 de Julio de 2006 Beatriz Garrote Laura Ballester Beneyto Jordi Évole Pau Alabajos Ferrer Pablo Monleón Francesc Muñoz Martinez Josep Miquel Martinez Gimenez

Sin Comentarios.

Responder

Mensaje