LA NEGACIÓ DE LA N

PER LLUIS MESA I REIG, CRONISTA OFICIAL D’ESTIVELLA (VALENCIA)

La meua columna d’esta setmana en el LevantePanorama esta dedicada a l’única personalitat de la q.Podem actuar de moltes maneres en la vida en cada context però sempre hem de mantindre la nostra personalitat. El fonema de la q està present en unes altres lletres perquè pot actuar en diferents contextos. No obstant això, la q sempre es pronuncia igual, Hem de seguir-la perquè és com la nostra essència. Tot i això, a voltes ens confon(sobretot de menuts la confonem en escriure-la en minúscula amb la p i en fer-la majúscula amb la vocal o) però sempre és ella. Hui vos deixe el de la setmana passada dedicat a la negació de la n. A partir d’octubre tindré la sort de compartir la columna amb Clara Laguarda i escriuré cada quinze dies.

Sin Comentarios.

Responder

Mensaje