ORICIOS EN GÜERRES

ËL DOMINGU EL CRONISTA OFICIAL DE COLUNGA, JOSÉ ANTONIO FIDALGO, DARÁ AL MEUDÍI UNA CHARRA Y A LES 12.15 HORES ENTREGARÁSE’L «ORICIU DE HONOR» AL SPORTINGUISTA ENRIQUE CASTRO, «QUINI»

Oricios en Guerres

Los vinientes 8 y 9 de febreru cellebraránse en Güerres les III Xornaes Gastronómiques del Oriciu.

Entamada pola Comisión de Fiestes de Güerres, les III Xornaes Gastronómiques del Oriciu ufriránmos la posibilidá d’esfrutar de ración d’oricios con botella de sidre Buznego, por namás 10 €.

Entamará el sábadu 8 febreru a les 12 hores cola apertura del primer Mercáu Tradicional Artesanal del oriciu; a les 18 hores intervendrá Esther Manzano, del restaurán La Salgar, de Xixón a la que seguirá María Busta, del restaurán Casa Eutimio, de Llastres a les 19.00 horas. Pa finar la xornada, la bióloga y máster n’Acuicultura Isabel l Neira, del hotel Bahía La Isla de Colunga, ufrirá una charra col entítulu «¿Qué sabemos de los oricios?». De magar les 22.30 hores habrá verbena coles orquestes «Dominó» y «Versión Original».

Ël domingu entamará de nueu a les 12.00 horas col Mercau Tradicional Artesanal del Oriciu, y el cronista oficial de Colunga, José Antonio Fidalgo, dará al meudíi una charra y a les 12.15 hores entregaráse’l «Oriciu de Honor» al sportinguista Enrique Castro, «Quini». A les 16 hores presllarase’l festival.

Fuente: http://www.lasidra.as/

Sin Comentarios.

Responder

Mensaje