JOAN FERRÚS VANACLOCHA PRESENTA EL LIBRO DE “DOS HOMENOTS”

CON LA HISTORIA DEL CRONISTA OFICIAL JUAN MOLERES IBOR Y SU AMIGO VICENTE GARCIA CASTILLO

Portada del libro de Ferrús Vanaclocha

Soc Joan Ferrús Vanaclocha de Sollana i la present és per comunicar-li que el proper divendres 23 de novembre presente a Sollana una biografia de ‘dos homenots’ de Sollana que han faltat recentment Juan Moleres Ibor (cronista Oficial des de 1954) que ens deixà el passat mes de maig de 2017 i un altre sollaner que ha tingut també una gran trajectòria d’interés, preocupació i estudi per la història de Sollana que ens ha deixat també enguany el passat mes de març.

Estaria interessat que fera extensiva esta invitació a tots els membres de l’associació del la qual formà part tants anys l’entranyable Moleres, i estaria encantat si pogueren vindre aquells que conegueren a Moleres o que compartiren anys de vivència, il·lusions i treball amb ell.

La biografia és una ampliació de la biografia que ja vaig incloure en el programa de festes de Sollana de l’any 2017, ara revisada i ampliada i amb més material gràfic.

Per cert estaria encantat si tingueren algunes fotografies de Molers en alguna de les seues reunions, eixides, congressos, etc… per incloure-les en el power point que presentaré en acabar la presentació.

La publicació està editada per l’Associació Cultural Col·lectiu Ullal de Sollana, asociació per cert a la qual pertanyia també Moleres.

L’acte consisitirà en uns parlaments primer: del president de l’Associació, de l’autor (en este cas meues) i de l’alcalde de Sollana. En acabar, presentaré un power point sobre els biografiats.

Estaria també gustós que em passara el mail de Francesc de Paula Momblanch García, president de la seua associació per enviar-li personalment la invitació, ja que un escrit d’ell sobre Moleres l’he inclòs també en la publiació.

Gràcies per la seua atenció. El seu mail l’he trobat en la revista digital Cronicó és per això que és a vosté a qui em dirigisc. Tot i això en este cap de setmana he assisitit a l’assemblea d’Història de al Ribera a Vva de Castellón i he fet extensiva la invitació ja a alguns cronistes amics: Aurelià, d’Alzira, Enric Mut de Guadassuar, Cecilio Alcaraz de Benimodo, Estarlich d’Antella, Rafa López de Benimodo i altres.  Estem en contacte. Gràcies.

 

Sin Comentarios.

Responder

Mensaje