PRIMER CERTAMEN DE RELATO BREVE «DOMUS»

POR VICENTE SANZ VIÑUELAS, CRONISTA OFICIAL DE LLOMBAI (VALENCIA)

El divendres passat vaig participar en la Biblioteca de Carlet, com a Cronista de Llombai, en el Ir Certamen de relat breu «DOMUS» de l’associació del mateix nom.

Un acte cultural que ha tingut gran ressó, amb 357 participants, i que finalment ha atorgat el premi de relat en valencià a Josep Bernat Santacreu i el de castellà a Ángel Fernández.

Acte promocionat per la Fundació Caixa Carlet i l’Ajuntament de Carlet, i amenitzat per la música d’alumnes del conservatori Perfecto Gàrcia Chornet.

En acabar, coca de sagí, rossegons d’armela, mistela i suc de kaki per a tots els assistents.

El pasado viernes participé en la Biblioteca Carlet, como Corresponsal de Llombai, en el cuento corto Ir Certamen «DOMUS» de la asociación del mismo nombre.

Un acto cultural que ha tenido gran impacto, con 357 participantes, y que finalmente dio el premio de historia en valenciano a Josep Bernat Santacreu y el de español a Ángel Fernández.

Acto promovido por la Fundación Caixa Carlet y el Consejo Carlet, y facilitado por la música de estudiantes del Conservatorio Perfecto García Chornet. Al final, pastelería sagi, nueces de armela, mistela y jugo de kaki para todos los asistentes.

FUENTE: https://www.facebook.com/photo/?fbid=715887703900925&set=pcb.715890800567282

Sin Comentarios.

Responder

Mensaje